Strani

ponedeljek, 28. december 2009

Pisanje besedil ali umetnost igre z besedami

Pisatelj Aldous Huxley je v knjigi Krasni novi svet zapisal: "Besede so podobne rentgenskim žarkom, če jih pravilno uporabljamo, gredo skozi" in ta misel še kako drži. Besede so namreč tiste, ki prodajajo, in kadar znamo jasno in razumljivo predstaviti svojo ponudbo, storitve, izdelke ..., je uspeh že na poti.

Skrbno pripravljeno besedilo je ključ, ki odpira vsa vrata, zato vas vabimo, da nam zaupate svoje želje in predstavite vaše storitve, ponudbo, izdelke. Iz naše kovnice besed boste prejeli zaokroženo besedilo, v katerem je vsebovano znanje iz področja pisanja besedil in upoštevanje trendov, ki bodo pri vaših strankah zaigrali na prave strune.

2 komentarja:

  1. Se popolnoma strinjam. Nekako je postala navada, da tekste sproti pišejo kar oblikovalci in izdelovalci spletnih strani, kar pa seveda ni dobro. že v naravi človeka je tako, da vsak za vse ne more biti dober.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako je, kajti za predstavitev in renome podjetja ni pomembno le to, da npr. spletne strani obstajajo in da imajo na njih informacije, temveč je bistveno to, kako so te informacije podane. Razlika med povprečnim in profesionalno napisanim tekstom je opazna tako pri učinku, ki ga ima besedilo na bralca, kot pri kasnejšem ciljnem uspehu pri prodaji izdelkov in storitev.

    OdgovoriIzbriši